Kurczę to jest ciężki temat, rozpoczynanie relacji, które z założenia kształtują się na relacje romantyczne. Czasem mam ochotę podejść i zagadać jednak to wydaje mi się takie nienaturalne. Bo inaczej jest zakochać się w osobie, którą się zna długo, traktowało się ją jak przyjaciółkę/przyjaciela i nagle poczuć coś więcej. Taka różnica między zakochaniem się, a próba zakochania, gdzie to pierwsze brzmi i jest dla mnie takie no kurczę, filmowe, romantyczne, a przede wszystkim szczere.
A jak wy to postrzegacie? Nie wiem, zagadywaliście kiedyś do drugiej, nieznanej wam osoby? Jak pewnie czujecie się w tym temacie?
Nie czuję się pewnie do zagadywania do obcych. Ja w ogóle rzadko się do ludzi odzywam. Coś chyba jest ze mną nie tak. Nawet nie potrafiłam powiedzieć P. że mi na nim zależy...
Wysłany: 2022-04-29, 16:37
Siedzę teraz kilka dni sama w domu, a chętnie bym coś porobiła. Czy jest tu może ktoś, kto miałby ochotę pograć ze mną w Metin2?
Ostatnio jakoś zaczęłam znów grać i się mega wciągnęłam. Można mnie złapać tutaj przez prywatną wiadomość albo na gg! (32116715) Dogadamy się gdzie się przenieśc potem haha
What if I left and it made no sense
And you tell your friends and they hold your hands?