Paplanina kulinarna |
Autor |
Wiadomość |
Camaleao [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-18, 22:42
|
|
|
Hades, dzemu nie jem w ogóle. Żadne dzemy, marmolady, itp nie wchodzą w grę. Nie jestem w stanie tego przełknąć.
Ale jabłko z marchewka... Mmm... Dawno nie jadłam. Dzięki.
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
Adriaen
Adriaen
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2014 Posty: 5632 Skąd: Polska
|
Wysłany: 2016-11-18, 22:45
|
|
|
Camaleao, pieczone jabłka?
|
Okay, whatever, one man's trash is another man's treasure
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
Złośnica [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-18, 22:57
|
|
|
Część można pokroić w plastry i ususzyć, będą dobrą przekąską.
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
Camaleao [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-18, 23:32
|
|
|
Adriaen, pieczone lubię. chyba będę miała co robić.
Szkoda, że owoce jem tylko do 16...
Chyba jednak pobawię się w soki na zimę...
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
Vitiatus Mikene [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-19, 08:59
|
|
|
Cytat: | Szkoda, że owoce jem tylko do 16... |
Zaintrygowało mnie, rozwiniesz?
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
Camaleao [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-19, 10:01
|
|
|
Vitiatus Mikene, po godzinie 16 tylko warzywa.
Wtedy organizm już dużo gorzej spała cukry. A jak wiadomo w owocach jest cukier.
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
Vitiatus Mikene [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-19, 10:03
|
|
|
Camaleao, rozumiem...
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
Lina Inverse [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-27, 18:11
|
|
|
Wie ktoś może, gdzie mogę kupić czarny barwnik spożywczy? Ewentualnie - czego użyć, żeby naturalnie zabarwić lukier na czarny i szary kolor ?
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
EverPaiin
wiedźma
Dołączyła: 04 Lis 2013 Posty: 3733 Skąd: podkarpackie
|
Wysłany: 2016-11-27, 18:21
|
|
|
Lina Inverse napisał/a: | Wie ktoś może, gdzie mogę kupić czarny barwnik spożywczy? |
http://sklepslodkapasja.p...wniki-spozywcze
Lina Inverse napisał/a: | Ewentualnie - czego użyć, żeby naturalnie zabarwić lukier na czarny i szary kolor ? |
Sproszkowanego węgla aptecznego, kawy lub kakao.
|
Sie ist die Königin der Käfer
Sie kommt über uns heut Nacht
Ihre Liebe wollten wir nicht haben
Ihr Zorn verfolgt uns tausendfach |
|
|
|
Paplanina kulinarna |
Euphoriall
Wiek: 34 Dołączyła: 18 Gru 2009 Posty: 10448 Skąd: świat
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
eternit [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-05, 17:50
|
|
|
Szamanka, co ze stekami było nie tak?
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
Euphoriall
Wiek: 34 Dołączyła: 18 Gru 2009 Posty: 10448 Skąd: świat
|
Wysłany: 2016-12-05, 18:00
|
|
|
KrólowaSzczurów, robiłam well done i za gumowate/twarde wyszły. A robiłam wszystko tak jak trzeba.
|
Przejęcie kontroli nad światem za pomocą łyżeczki i waty cukrowej
Na przypale, albo wcale - o tym będą musicale!
Jak widelcem kompot jesz. |
|
|
|
Paplanina kulinarna |
eternit [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-12-05, 18:08
|
|
|
Polecam ściągać mięso wcześniej, zawinąć w folię aluminiową i wrzucić do piekarnika na chwilę (160-180°, 2-3min). Od lat traktuję tak steki, medaliony czy po prostu kawały mięsa.
Może też być problem z jakością. Żylasty kapeć pozostaje żylastym kapciem.
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
craving
Wiek: 30 Dołączyła: 30 Paź 2013 Posty: 1326 Skąd: podkarpackie
|
Wysłany: 2016-12-14, 21:33
|
|
|
Potrzebuję sprawdzonego przepisu na domową pizzę. Głównie na ciasto, ale i inspiracjami na toppingi nie pogardzę.
|
|
|
|
Paplanina kulinarna |
Fenoloftaleina
Fenoloftaleina
Wiek: 25 Dołączyła: 01 Paź 2012 Posty: 6439 Skąd: lubuskie
|
Wysłany: 2016-12-14, 22:31
|
|
|
craving, za chwilę wyślę Ci mój ulubiony przepis.
|
She always has a smile
From morning to the night |
|
|
|
Paplanina kulinarna |
|