Kulinaria - Paplanina kulinarna
aga_myszka - 2024-02-05, 20:47
Lelenkaa, pasztet warzywny jadam dość regularnie i bardzo lubię Serki jadam rzadko, bo mój żołądek średnio się z nimi lubi. Ale za to Lelenkaa napisał/a: | camembert z miodem | jest dla mnie zupełnie nowym połączeniem, chętnie spróbuję.
Sweden napisał/a: | pulled pork z szarpanych boczniaków. |
Kompletnie nie wiedziałam, co to jest. Wygooglowałam i to jest dla mnie dużo za trudne.
W ogóle dzięki wszystkim za pomysły, bo ostatnio zaliczyłam załamanie patrząc na kromkę chleba, do której na nic nie miałam ochoty.
Sweden - 2024-02-06, 08:07
aga_myszka, szarpane boczniaki to jak robiłam jedynie, że je na kawałki rozdzieliłam i na patelni doprawiłam papryką słodką i ostrą i chyba keczup czy coś tam dodawalam, że było prosto i szybko.
Są w sklepach gotowe fajne pasty z marchewki i pomidorów, na to warzywa, które lubię i też jakaś odmiana.
Ja jeszcze polecam kanapki z awokado z czosnkiem i na to pokrojony camembert, ostatnio takie coś widziałam u Rozkosznego i mi przypasowały smaki.
|
|
|