Kulinaria - Mrożonki
MODOK - 2016-02-12, 15:31
Mrożone warzywa na patelnię. (jeśli kupne) Oraz filety rybne.
A zamrażam zwykle zapasy jakie robię - np. pierogi rozmaite, knedle czy kopytka. Takie robienie 200-300 pierogów uspokaja. Potem się 80% zamraża
Anonymous - 2016-02-12, 15:33
Jadłem jedynie mrożone pierogi z owocami leśnymi, dobre były, innych z owocowym nadzieniem jeszcze nie miałem okazji spróbować.
Fenoloftaleina - 2016-02-12, 15:48
MODOK, u nas też zamrażamy, bo jak już robimy to hurtowo, bo nie zawsze jak się ma ochotę, to jest czas bawić się w lepienie.
Cassie99 - 2016-07-30, 19:13
Warzywa na patelnię, są dla mnie idealne Kocham je jeść z ryżem, jedyne danie, które jem bez wyrzutów
Świetlisty - 2018-10-12, 14:04
Mrożone grzybki.
Na przykład kurki i podsmażyć na boczku i do tego serowy sosik zrobić i wszystko to z makaronem.
Anonymous - 2018-10-13, 13:25
Gdy wiadomo, że będzie mało czasu, warto w wolnej chwili poporcjować pokrojone warzywa i zioła na zupę i zamrozić w woreczkach, później tylko wrzucić, zalać wodą i gotowe.
A jak ma się dobry blender i chce być fit, to pomrozić pokrojone owoce, za kilka dni wyjąć, blendować i tadaaam, domowe fit lody!
|
|
|