|
Jaki jest Twój największy kompleks? |
| Autor |
Wiadomość |
Okularnik

Wiek: 44 Dołączył: 19 Mar 2023 Posty: 172 Skąd: mazowieckie

|
Wysłany: 2024-06-30, 22:54
|
|
|
| Sweden napisał/a: | | Ciebie przyciągają krągłości i Tobie się to podoba, a komuś innemu nie musi i bardziej zwraca uwagę na chude nogi. |
Moje upodobania wynikają z życia w stresie.
|
|
|
|
Sweden
Eviva l'arte!

|
Wysłany: 2024-07-01, 17:27
|
|
|
| Okularnik napisał/a: | | Moje upodobania wynikają z życia w stresie. |
Nie znam nikogo kto nie doświadcza na co dzień stresu w dzisiejszych czasach, a upodobania np. co do wyglądu każdy może mieć inne, po prostu, bez powodu i bez przyczyny, jest to neutralne.
Dobrze jest też pisać za siebie, ze swojej perspektywy, a nie chować się za "wielu".
|
| Inseguendo il sole |
|
|
|
Okularnik

|
Wysłany: 2024-07-01, 17:40
|
|
|
| Sweden napisał/a: |
Nie znam nikogo kto nie doświadcza na co dzień stresu w dzisiejszych czasach, a upodobania np. co do wyglądu każdy może mieć inne, po prostu, bez powodu i bez przyczyny, jest to neutralne.
Dobrze jest też pisać za siebie, ze swojej perspektywy, a nie chować się za "wielu". |
Zastanawiałem się, czemu moje skłonności się zmieniły.
Słyszałem o takim wyjaśnieniu mojej "przemiany". W moim przypadku się to zgadza. Praca wymagająca ode mnie więcej poskutkowała.
https://abcnews.go.com/Health/stressed-men-prefer-heavier-women-study/story?id=16950542
|
|
|
|
Boruta

|
Wysłany: 2024-07-06, 16:52
|
|
|
W sumie mam jeden kompleks. Zaczyna się zaraz pod mostkiem i kończy na pasie. Bebzon. Nawet jak byłem (hmm...) normalny? W sensie bmi prawidłowe, a brzusio nie odbiegający od normy.
To jedna z kilku rzeczy które wyniosłem ze szkoły. Ale nie zwracam na to uwagi. Jest to po prostu jedna rzecz której nigdy do końca nie zaakceptuję w swoim ciele.
|
| Niczego nie zakładaj. Większość rzeczy to tylko twoja wyobraźnia. |
|
|
|
Okularnik

|
Wysłany: 2024-07-06, 16:56
|
|
|
| Boruta napisał/a: | W sumie mam jeden kompleks. Zaczyna się zaraz pod mostkiem i kończy na pasie. Bebzon. Nawet jak byłem (hmm...) normalny? W sensie bmi prawidłowe, a brzusio nie odbiegający od normy.
To jedna z kilku rzeczy które wyniosłem ze szkoły. Ale nie zwracam na to uwagi. Jest to po prostu jedna rzecz której nigdy do końca nie zaakceptuję w swoim ciele. |
Ten brzuch da się zmniejszyć. Sam się o tym przekonałem. Wymaga to masę pracy i bardzo wiele wylanego potu.
|
|
|
|
Szara Eminencja
Królowa Matka

Wiek: 38 Dołączyła: 18 Gru 2019 Posty: 372 Skąd: pomorskie

|
Wysłany: 2024-07-13, 14:10
|
|
|
Moja mimika twarzy!!! Wyglądam jakbym była wściekła cały czas. Najbardziej "wściekła" jestem, kiedy mam złamane serce. Czuję się przez to bardzo niezrozumiana. W styczniu dopiero zrozumiałam, że przyczyną nie jest o tyle problem z emocjami, z niewyrażoną złością, czy coś. Tak m.in. przejawia się u mnie ASD.
|
I know it's strange to see me cooking
For my husband |
|
|
|
chiroptera
bezmiar

|
Wysłany: 2024-08-16, 19:57
|