Wysłany: 2026-04-26, 17:24
Regulamin mowi, ze zieloni maja dostep do dzialu 'wszystko o lekach', ktorego ja z jakichs tajemniczych przyczyn nie mam, ale to mnie nie interesuje. martwi mnie, ze nie mam dostepu do inicjatyw forumowych, do ktorych maja dostep 'uzytkownicy z uprawnieniami', tylko ten... jakimi? Regulamin nic na temat tego dzialu nie mowi.
Morgenstern, tajemnicze przyczyny? A wystarczyłoby podrzucić info z prośbę o weryfikację ustawień działów, bo może po drodze coś kiedyś było modyfikowane. Coś tam zmieniłam z inicjatywami, może teraz jest to bardziej dostępowe? Czy do forumowej grupy z lekami próbowałaś kliknąć dołączenie?
Wysłany: 2026-04-27, 16:16
Cytat:
tajemnicze przyczyny?
tak, tajemnicze. nie znam ich i nie udalo mi sie nic w tej sprawie doczytac.
Cytat:
A wystarczyłoby podrzucić info z prośbę o weryfikację ustawień działów
a czemu? nie wiem jak to wszystko dziala. skad mam wiedziec czy to kwestia ustawien czegostam, czy horoskopu wodnika na przyszly miesiac? wiem, ze regulamin mowi, ze mam miec dostep do X i nic nie mowi o Y, a nie mam dostepu ani do X, ani do Y. poza tym wlasnie napisalam ze cos sie nie zgadza, wiec jak jeszcze bym miala dac znac, skoro pisanie tutaj posta odpada?
Caly twoj post ma nieprzyjemny wydzwiek jakby to moja wina byla ze tak jest, ze zepsulam forum i jeszcze jakbym cos zlego zrobila, zadajac w ogole to pytanie. Nie podoba mi sie ten ton.
Cytat:
Czy do forumowej grupy z lekami próbowałaś kliknąć dołączenie?
nie. nie wiedzialam ze musze (ani slowa w regulaminie na ten temat) oraz nie potrzebuje tego dzialu do niczego. jak pisalam wyzej - interesuja mnie inicjatywy forumowe, nie leki.
Morgenstern, nie trzeba dorabiać do wszystkiego teorii spiskowych, można pytać w prostej i uprzejmej komunikacji. Tak samo, jeśli naniesione modyfikacje ustawień nadal blokują dostęp - wystarczy napisać, zostanie to ponownie sprawdzone.
Wysłany: 2026-04-27, 21:40
Cytat:
nie trzeba dorabiać do wszystkiego teorii spiskowych, można pytać w prostej i uprzejmej komunikacji
no i czemu tego nie zrobilas, tylko pytasz jakbys mi cos zarzucala?
Cytat:
jeśli naniesione modyfikacje
powtarzam:nic nie wiem o zadnych modyfikacjach i nie znam sie na programowaniu
Cytat:
wystarczy napisać
PRZECIEZ NAPISALAM! o co ci chodzi? napisalam, a ty zamiast mi normalnie odpowiedziec masz pretensje, ze powinnam napisac i masz zarzuty z tylnej czesci ciala.
Ja poczekam az napiszesz, ze problem zostal rozwiazany, bo nie zamierzam tak dalej dyskutowac.
Morgenstern, po pierwsze sama zmień ton swoich wypowiedzi jak chcesz cokolwiek ode mnie tutaj uzyskać. Po drugie jak się nie zamierzasz komunikować (bez prowokowania do kłótni), czy naniesiona zmiana ustawień do interesującego Cię działu nastąpiła, to nie mam możliwości rozwiązania czegokolwiek. A po trzecie.. cieszę się że nie zamierzasz dalej tak dyskutować i również życzę miłego wieczoru.
Wysłany: 2026-04-28, 21:17
Zastanawiam sie co w moim pierwszym poscie odpalilo w tobie taka straszna wrogosc i gdzie widzisz teorie spiskowe. Ja ci napisalam co mi sie nie podobalo w twoich wypowiedziach, wiec licze na wzajemnosc.
Ah, pisze, bo widze ze juz mam dostep do inocjatyw forumowych. Dziekuje. Moglas to tez zrobic bez krecenia gownoburzy.
Morgenstern, związek frazeologiczny "z jakichś tajemniczych przyczyn", którego użyłaś w poście, niesie za sobą negatywne skojarzenie, że zarzucasz komuś złe intencje. Ja też tak odebrałam Twój post. Neutralnym pytaniem byłoby na przykład:
"Nie mam dostępu do tego i tego działu, chociaż z regulaminu wynika, że powinnam go mieć. Czy ktoś może to sprawdzić?"
Mam nadzieję, że widzisz różnicę.
Morgenstern napisał/a:
Ah, pisze, bo widze ze juz mam dostep do inocjatyw forumowych. Dziekuje.