Nie ten Paryż obejrzane dzisiaj.
A z seriali The Upshaws
You know you did me wrong (mmm)
Just one more cup of coffee 'fore I go (mmm)
I know I better stop and cut the show (mmm)
I'll leave you all the memories and go, I'ma go
Wysłany: 2025-10-24, 12:43
1670?
:
"Szczęść Boże! My na hazard"
Ma byc kolejny sezon.
Ja oglądałam trzeciego z potworów na Netflixie czyli historia Eda Geina.
Po zwiastunach bałam się że znowu nie dam rady, bo Dahmera nie obejrzałam w całości, za bardzo weszło mi to do głowy.
Ale jednak sie udało i stwierdzam że zrobił na mnie najwieksze wrażenie pod względem aktorskim ze wszystkich 3 części. Widziałam Hunnama w innych filmach, i to co zrobił w roli Eda to czapki z głów.
Podobne odczucia mam do Damięckiego po raz kolejny w "Drugiej Furiozie" (oż jakie mi przejście wyszło ładne). I ponownie- film jak film.
Wulgarna naparzanka kiboli, w tym kraju, po czerwcu 2025, na nikim wrazenia nie robi. Co jakiś czas fajny tekst czy scena. Ale Damięcki, którego ja kojarzę jedynie z nudnych do porzygu romansideł... Ten Golden to mu z nieba spadł.
Ród Guinnessów fajny.
A jak lubicie hiszpańskie seriale to na Netflixie jest "Zwierz". Aktora możecie kojarzyć z serialu "Po drugiej stronie torów" ( też polecam). "Zwierz" to taka ultra lekka komedyjka, fajnie hapsnąć w niepogodę.
Przejęcie kontroli nad światem za pomocą łyżeczki i waty cukrowej
Na przypale, albo wcale - o tym będą musicale!
Jak widelcem kompot jesz.
Ja oglądałam trzeciego z potworów na Netflixie czyli historia Eda Geina.
Po zwiastunach bałam się że znowu nie dam rady, bo Dahmera nie obejrzałam w całości, za bardzo weszło mi to do głowy.
Ale jednak sie udało i stwierdzam że zrobił na mnie najwieksze wrażenie pod względem aktorskim ze wszystkich 3 części. Widziałam Hunnama w innych filmach, i to co zrobił w roli Eda to czapki z głów.
Także właśnie obejrzałam. Na początku myślałam, że nie przetrwam z obrzydzenia (wiadomo z jakich powodów ) jednak obejrzałam wszystko na raz. Aktor - mistrzostwo, także widzę wielkie podobieństwo z wyglądu do prawdziwego Eda. Nie mniej jednak słyszałam, że Netflix trochę zmienił jego historię i chciałabym bardziej zagłębić w jego temat.