Od maja można korzystać z bezpłatnego programu "Moje zdrowie". Można zalogować się na swoim koncie pacjenta uzupełnić ankietę na podstawie ankiety zostanie wystawione skierowanie na badania,znaczy ankieta zostanie przekazana do twojego lekarza rodzinnego i on ma zapoznać się z twoimi odpowiedziami i skierować cię na odpowiednie badania.
Przechodzę do sedna sprawy: ktoś już korzystał z tego. Ma jakieś przemyślenia...?
Przyznam się uzupełniam dzisiaj tę ankietę i czekam na informacje zwrotne, ale już mam wątpliwości bo są w tej ankiecie pytania o zdrowie psychiczne i zaznaczyłam jak to wygląda (nie jest dobrze) i zastanawiam się czy to jakiś sposób mi nie zaszkodzi... Czy gdzieś nie wypłynie to, że mam takie problemy a nie inne...
Gdy przeglądasz się w lustrze i masz ochotę je stłuc, to nie lustro trzeba zniszczyć, to ciebie trzeba zmienić.
Najgorsze w piekle to nie palący ogień, wieczność męczarni, utrata łaski bożej czy poddanie torturom. Najgorsze w piekle jest to, że nie wiesz, czy już się w nim nie znajdujesz.
You know you did me wrong (mmm)
Just one more cup of coffee 'fore I go (mmm)
I know I better stop and cut the show (mmm)
I'll leave you all the memories and go, I'ma go