Włosomaniactwo |
Autor |
Wiadomość |
Comein
Pokręcona głowa!

|
Wysłany: 2024-02-24, 07:00
|
|
|
Ostatnio usłyszałam od fryzjerki, że w moim przypadku proteiny powinnam stosować mega rzadko, bo i bez nich mam mega sprężynki i to przez proteiny się puszą. A ja tyle czasu to rozkminiałam... Ktoś potrafi zaprzeczyć lub potwierdzić, że istnieje taka zależność pt. ,,Mocny skręt = dawaj mało protein''?
|
Be the overflow
Pockets full of stones |
|
|
|
Włosomaniactwo |
Arashi

|
Wysłany: 2025-01-22, 20:45
|
|
|
Poszłam na botoks na włosy. Fajny zabieg, włosy są wygładzone, odżywione i nieco prostsze. Szybciej się suszą i trochę ułatwiają mi codzienne czesanie/układanie. Następnie myślę o kreatynowaniu lub nanoplastii. Albo całkowicie inaczej, czyli trwałe fale.
|
|
|
|
Włosomaniactwo |
HawajskaNaGrubym

|
Wysłany: 2025-01-28, 05:42
|
|
|
Arashi, Botoks na włosy brzmi fajnie, ale jak to w ogóle możliwe? 😲 Przecież, żeby wprowadzić coś do włosów, trzeba by było użyć supercienkich igieł, a ich jest tyle na głowie, że to by trwało wieczność!
|
|
|
|
Włosomaniactwo |
Jednobarwna

|
Wysłany: 2025-01-30, 17:33
|
|
|
HawajskaNaGrubym, botoks to nazwa zabiegu który ma za zadanie odżywić, zregenerować i nawilżyć włosy. Jest on w formie maski/masek. Nikt nic nie wstrzykuje.
Od początku miesiąca stosuję wcierkę HTC Sleepy i wreszcie włosy zaczęły rosnąć. Aktualnie mają około 2cm ale rosną bardzo szybko. Rzęsy też odrastają, tylko brwi trochę słabo.
|
|
|
|
Włosomaniactwo |
Cappy

Wiek: 30 Dołączyła: 29 Paź 2019 Posty: 1787 Skąd: łódzkie

|
Wysłany: 2025-05-31, 19:03
|
|
|
Mam bardzo suche włosy. Kupiłam nawilżające serum na włosy. Nakładać je po masce nawilżającej czy przed?
|
You know you did me wrong (mmm)
Just one more cup of coffee 'fore I go (mmm)
I know I better stop and cut the show (mmm)
I'll leave you all the memories and go, I'ma go |
|
|
|
Włosomaniactwo |
Maze

|
Wysłany: 2025-05-31, 21:30
|
|
|
Cappy, jakie dokładnie to serum?
|
|
|
|
Włosomaniactwo |
Cappy

Wiek: 30 Dołączyła: 29 Paź 2019 Posty: 1787 Skąd: łódzkie

|
|
|
|
Włosomaniactwo |
Maze

|
Wysłany: 2025-06-01, 19:54
|
|
|
Cappy, używaj go po myciu włosów, na lekko podsuszone ale wciąż mokre włosy. Mniej więcej od wysokości ucha w dół, przede wszystkim na końcówki włosów. Ostrożnie z ilością - spróbuj na początku jedną-dwie pompki, żeby zobaczyć, czy włosy nie zrobią się tłuste od nadmiaru serum. Jeśli zobaczysz że mogłyby dostać więcej wygładzenia/nabłyszczenia, możesz dołożyć produktu.
|
|
|
|
Włosomaniactwo |
|