Autoagresywni Strona Główna
  Użytkownik: Hasło:

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzebni rodzice dzieci w wieku 5-11 lat
Autor Wiadomość
Gumiss 
Bez sensu..

Wysłany: 2025-04-03, 16:19   Potrzebni rodzice dzieci w wieku 5-11 lat

I'm a bachelor's student in psychology. This is my final assignment survey:

Survey on what is the relationship between parental style's (liberal or conservative), parental attitudes about screen time and limitation of screen time in relation to parents controlling children's screen use.

I need the help of parents or legal guardians who have kids of primary school age(5-11). I'm very interested in your views. If you could spare 5-10 minutes of your time to help me achieve my BsC in psychology, I would be immensely grateful. The link is anonymous, so there is no way to track any of the respondents. You will not be asked any personal data, just your views about the parenting

https://openss.qualtrics.com/jfe/form/SV_02t56j82HOhIBjo

Dzień dobry wszystkim

Jestem studentem na ostatnim roku psychologii, ten kwestionariusz to część mojej pracy licencjackiej. Chciałbym prosić o pomoc w wypełnieniu jej jeżeli jesteś rodzicem dziecka w wieku 5-11, i znajdziesz 5-10 min to będę bardzo wdzięczny. Kwestionariusz jest w języku angielskim, jeżeli jest to jakaś przeszkoda, proszę się nie wahać do mnie napisać, z miłą chęcią znajdę kilka min żeby zadzwonić i przetłumaczyć kłopotliwe sekcje. Serdecznie dziękuje i pozdrawiam.

Kwestionariusz o związku pomiędzy stylami wychowawczymi (liberalny i konserwatywny), postawami rodzicielskimi względem czasu przed ekranem, i limitacji czasu przed ekranem w relacji do rodziców i ich kontroli nad spędzaniem czasu przed ekranem.

https://openss.qualtrics.com/jfe/form/SV_02t56j82HOhIBjo

Jezeli ktos chce to mam tez skrotowo napisane co jest na kazdej stronie, po polsku mozna sie odezwac np przez meila lub tutaj. Aczkolwiek wiekszosc przegladarek juz ma opcje tlumaczenia na nasz jezyk takze nie powinno byc zle.

takze prosze o pomoc i z gory dziekuje :)

To umysł sprowadza człowieka na złą drogę, nie wrogowie czy nieprzyjaciele. (Budda)
"one thing, before I graduate...
never let your fear decide your fate."

Potrzebni rodzice dzieci w wieku 5-11 lat
Odpowiedz do tematu