Przesunięty przez: Żurawek 2018-08-05, 21:22 |
Czy prawdziwa miłość istnieje? |
Autor |
Wiadomość |
Imperfect
Wiek: 34 Dołączyła: 14 Gru 2014 Posty: 330 Skąd: pomorskie
|
Wysłany: 2024-06-25, 21:48
|
|
|
Okularnik napisał/a: | Warto poznać perspektywę takiego człowieka. | problem w tym, że Artysta poza zakładaniem kolejnych tematów nie udziela się z sensem ani w nich ani w żadnych innych.
|
|
|
|
Okularnik
Wiek: 42 Dołączył: 19 Mar 2023 Posty: 172 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2024-06-26, 02:50
|
|
|
Imperfect napisał/a: | Okularnik napisał/a: | Warto poznać perspektywę takiego człowieka. | problem w tym, że Artysta poza zakładaniem kolejnych tematów nie udziela się z sensem ani w nich ani w żadnych innych. |
Po wysłuchaniu jego filmików na YouTube obawiam się, że nie będzie wchodził z nami w dyskusję.
Zbyt dużo chaosu jest w jego wypowiedziach, są za to liczne inwektywy.
|
|
|
|
Artysta
Wiek: 43 Dołączył: 16 Cze 2024 Posty: 23 Skąd: warmińsko-mazurskie
|
Wysłany: 2024-06-26, 07:32
|
|
|
Z wiekiem, gdy człowiek dorasta i dojrzeje łatwiej jest o sex ze starszymi kobietami.
|
Jestem tylko bardzo wrażliwym artystą!
|
|
|
|
Okularnik
Wiek: 42 Dołączył: 19 Mar 2023 Posty: 172 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2024-06-26, 11:13
|
|
|
Artysta napisał/a: | Z wiekiem, gdy człowiek dorasta i dojrzeje łatwiej jest o sex ze starszymi kobietami. |
Jako wrażliwy artysta możesz korzystać z życia bez wiary w miłość?
|
|
|
|
aga_myszka
jednostka urojona
Wiek: 33 Dołączyła: 19 Gru 2009 Posty: 5708 Skąd: mazowieckie
|
|
|
|
Boruta
|
Wysłany: 2024-07-06, 17:05
|
|
|
Owszem. Prawdziwa miłość istnieje. Problem w tym że najczęściej jest jednostronna.
|
Niczego nie zakładaj. Większość rzeczy to tylko twoja wyobraźnia. |
|
|
|
Sweden
|
Wysłany: 2024-07-06, 18:54
|
|
|
Boruta, jednostronna, to znaczy miłość do samego siebie?
Jak definiujesz "prawdziwą miłość", zwłaszcza jeśli wiesz o jej istnieniu.
|
|
|
|
Boruta
|
Wysłany: 2024-07-07, 23:25
|
|
|
Sweden, Miałem na myśli nieodwzajemnioną.
Ciężko mi to ubrać w słowa. Za mało w życiu przeczytałem aby to ładnie wyjaśnić.
Nie mylmy tego z motylami w brzuch / zauroczeniem które przemija.
Masz osobę na widok której robi ci się dobrze. Zapominasz o problemach dnia codziennego bo ona jest obok. Jesteś w stanie rzucić wszystko kiedy poprosi cię o pomoc i nie oczekujesz niczego w zamian. Wystarczy ci ciepłe i szczere „dziękuję” które wyjdzie z jej ust. Nie chcesz z nią uprawiać ... tylko dbać o nią jak o niezwykle rzadki kwiat. Kiedy cały świat jest jej wrogiem i traci grunt pod stopami, ty jesteś ostoją spokoju w której może odetchnąć i nabrać sił do walki. Chcesz dać jej wszystko o czym marzy bo jej szczęście jest twoim szczęściem. Pomimo upływających lat, zmian wyglądu, sytuacji życiowej… to uczucie nie mija. W sercu zawsze tli się płomyk którego za Chiny nie dasz rady ugasić. Świntuch potrzebuje tylko lekkiego podmuchu aby rozpalić szalejący ogień na nowo. Próbujesz przenieść to na inną osobę, ale nic z tego. Pomimo tego że jest piękna, idealnie się zgrywacie, niczego jej nie brakuje. To się nie uda. Nie uda, bo nie jest osobą którą darzysz pierwotnym uczuciem.
|
Niczego nie zakładaj. Większość rzeczy to tylko twoja wyobraźnia. |
|
|
|
pashayata
Wiek: 26 Dołączyła: 28 Sie 2024 Posty: 6 Skąd: podkarpackie
|
Wysłany: 2024-08-29, 02:11
|
|
|
Nie wiem czym jest miłość i jest to dla mnie pojęcie obce jak wyższa matematyka. Nie mam pojęcia o niej i dla mnie to tylko abstrakcja. Czy istnieje? To jakby pytać mnie czy istnieje życie w kosmosie.
|
Dull... |
|
|
|
|