Kłótnie z matką przeszły na nowy etat abstrakcji: bo: "jakbym nie kupowała książek/manga/ciuchów to za te pieniądze stać by mnie było na mieszkanie." Aż takiej wielkiej kolekcji nie mam
Gdy przeglądasz się w lustrze i masz ochotę je stłuc, to nie lustro trzeba zniszczyć, to ciebie trzeba zmienić.
Najgorsze w piekle to nie palący ogień, wieczność męczarni, utrata łaski bożej czy poddanie torturom. Najgorsze w piekle jest to, że nie wiesz, czy już się w nim nie znajdujesz.
Kolejne kłótnie z matką... Nienawidzę jej... Jest tak bardzo toksyczną osobą, musi być tak jak ona chce i nie dopuszcza myśli, że ktoś może chcieć inaczej...
<<< Dodano: 2024-08-21, 20:37 >>>
Kolejny absurd matki: oskarżyła mnie, że przez mnie i przez mojego kota wnuki jej nie odwiedzają.
Gdy przeglądasz się w lustrze i masz ochotę je stłuc, to nie lustro trzeba zniszczyć, to ciebie trzeba zmienić.
Najgorsze w piekle to nie palący ogień, wieczność męczarni, utrata łaski bożej czy poddanie torturom. Najgorsze w piekle jest to, że nie wiesz, czy już się w nim nie znajdujesz.