Autoagresywni Strona Główna
  Użytkownik: Hasło:

Poprzedni temat «» Następny temat
Już nie mam siły...
Autor Wiadomość
Imperfect 

Wysłany: 2023-01-15, 02:20   

denirr, co się dzieje?
Powitanie brzmi jak pożegnanie.

Już nie mam siły...
Śugestia 
Podświadoma

Wysłany: 2023-01-19, 18:27   

Czuję się jak robot, ale taki z wadliwym oprogramowaniem. Jedna rzecz, druga, trzecia. Nic nie jest zrobione dobrze, ale wszystko ciąży. Już sama nie wiem, czego chce, co mnie cieszy i co mam dalej robić. Mam wrażenie, że już tylko udaję, że czasem czuję się dobrze. Gdyby nie chłopak, już dawno wróciłabym do niektórych rzeczy, a tak nadal trzyma mnie strach.

Już nie mam siły...
R. de Valentin 

Wysłany: 2023-01-24, 09:51   

Też nie mam siły. Trzeba będzie jakieś nowe tabletki, ale ja już chyba wszystkie próbowałem...

dead but delicious

Już nie mam siły...
Tom96 

Wysłany: 2023-02-08, 14:14   

Ja niestety też nie mam siły od 16 lat jestem chory nie mam zdrowia wyglądu wykształcenia przyjaciół miłości dziadków kontaktu z rodziną pracy nie mogę też uprawiać sexu jeździć samochodem i wychodzić z domu mieszkam sam z matką nic nie robimy poza siedzeniem w domu ja tylko leże w łóżku i korzystam z telefonu nie gram na komputerze i konsoli a jak matka pójdzie spać to idę do łazienki i trochę tam siedzę bo mam problemy z wypróznianiem dlatego chodzę tam jak matka śpi żeby jej nie zajmować łazienki w ciągu dnia miałem dwie próby samobójcze niestety jak widać bez skutku u mnie w rodzinie tylko ja mam same problemy i nie mam życia mam już tego naprawdę dość i nie wiem co zrobić by w końcu skończyć z tym życiem którego nigdy nie miałem nie mam i nie będę mieć

Tom

Już nie mam siły...
Śugestia 
Podświadoma

Wysłany: 2023-03-02, 18:30   

Nieważne, co robię, zawsze jestem gorsza. Tak naprawdę nic mi nigdy nie wychodzi. Zawsze do tyłu, zawsze muszę nadrabiać coś, co innym przychodzi z łatwością. Czuję się jak upośledzona maszyna. Stoję na stoku góry i zaczynam z niej spadać. Tylko do tego to dąży, bo nic dobrego mnie nie czeka. Po co ja to w ogóle przedłużam?

Już nie mam siły...
Odpowiedz do tematu